İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Bizimkent İlkokulu

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılı dönem sonu faaliyet haftası planlaması çerçevesinde okulumuzda kermes düzenlendi.

Ock

Dilimizin zenginliği projesi kapsamında okulumuzda yapılan etkinliklerden kesitler.

Ekm

Bizimkent İlkokulu olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılını büyük bir coşku ve heyecanla kutladık. Nice 100 yıllara.

Ekm

Bizimkent İlkokulu" Read and Write Our Eyes to see the word " projesi kapsamında Romanya hareketliliğini gerçekleştirdikten sonra,etkinliğe katılan öğretmenler gozlem ve aktiviteler ile ilgili bir gazete hazırladı.

Ekm

Bizimkent İlkokulu" Read and Write Our Eyes to see the word " projesi kapsamında Yunanistan hareketliliğini gerçekleştirdikten sonra,etkinliğe katılan öğretmenler gozlem ve aktiviteler ile ilgili bir gazete hazırladı.

Ekm

Bizimkent İlkokulu" Read and Write Our Eyes to see the word " projesi kapsamında İspanya hareketliliğini gerçekleştirdikten sonra,etkinliğe katılan öğretmenler gozlem ve aktiviteler ile ilgili bir gazete hazırladık.

Ekm

Bizimkent İlkokulu" Read and Write Our Eyes to see the word " projesi kapsamında Romanya, Portekiz ,İspanya ve Yunanistan'da gelen öğretmenleri ağırladıktan sonra,etkinliğe katılan öğretmenler gözlem ve aktiviteler ile ilgili hazırladığımız gazete.

Ekm

Bizimkent İlkokulu" Read and Write Our Eyes to see the word " projesi kapsamında Portekiz hareketliliğini gerçekleştirdikten sonra,etkinliğe katılan öğretmenler gözlem ve aktiviteler ile ilgili bir gazete hazırlandı.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında okulumuz 3/E sınıfı öğrencileri tarafından birbirinden güzel etkinlikler yapıldı. Hayvanları korumak ve bu konuda farkındalık yaratmak adına verilen güzel mesajlar  için sınıf öğretmenimiz Hikmet GÖZCÜ ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Ekm

202023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bizimkent İlkokulu Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 14.00 da yapılacakltır.

Okul Müdürümüz Sayın Cengiz YEŞİLYURT’ un Mesajı:

23 Eylül 2014 tarihinden itibaren sürdürdüğüm Bizimkent İlkokulu Müdürlüğü görevimden, Büyükçekmece Halime Bulduk İlkokulu Müdürlüğü ‘ne atanmış olmam sebebiyle, ayrılmış bulunmaktayım.

Görev yaptığım yaklaşık 9 yıllık süreçte Bizimkent İlkokulu’nu ilimizin en güzide kurumlarından biri haline getirmemizde katkı sağlayan  Bizimkent İlkokulu ailesinin kıymetli idari personeline ve saygıdeğer öğretmenlerine, her konuda bizden desteğini esirgemeyen okul aile birliğimizin tüm başkan ve üyelerine, sınıf temsilcilerine, yardımcı personellere ve geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize ve  saygıdeğer ailelerine; okulumuzu maddi ve manevi destekleyen tüm paydaşlara yürekten teşekkürlerimi sunuyorum .

Güzel izler bırakabilmiş olabilmenin umuduyla, ailem gibi bildiğim çalışma arkadaşlarımdan ayrılmanın verdiği hüzün ile tüm sevdiklerimi Yüce Allah’a emanet ediyorum.

Hoşçakalın….

31.07.2023

Cengiz YEŞİLYURT

Bizimkent İlkokulu 2022 yılına ait gelir gider bilançosu

May

ARALIK AYINDA BAŞLAYAN e-TWİNNİNG PROJESİ REFARM PROJECT MAYIS AYI İTİBARİYLE SONLANIYOR. PROJEMİZ MAYIS AYINDA ULUSAL KALİTE ETİKETİ SÜRECİNE GİRECEK. ŞİMDİ BU GÜZEL HEYECANI YAŞAMA VAKTİ.

TARIM BAHÇELERİMİZ HER GEÇEN GÜN GÜZELLEŞİRKEN. PROJE KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ KATILDIKLARI SEMİNERLER VE KULLANMAYI ÖĞRENDİKLERİ WEB 2.0 ARAÇLARI İLE KENDİLERİNİ GELİŞTİRDİLER.

PROJE SONUNDA HAZIRLANAN SANAL MÜZE VE E-KİTAP BOSTAN REHBERİ GÖRÜLMEYE DEĞER.

Nis

Mart ve Nisan aylarında ileri dönüşüm yaparak oluşturduğumuz bahçemiz renklenmeye başladı. İzlediğimiz seminer sonrasında Wordart web aracıyla kelime bulutları oluşturduk . Tarım ile ilgili yaptığımız resimleri ise Jigsaw programıyla puzzle'lara dönüştürdük. Ara tatilde ise proje koordinatörü olan Şehir Serkan Göker İlkokulu öğrencileri ile Zoom üzerinden bir araya gelerek gruplar oluşturduk ve bitki envanterimizi oluşturma çalışmalarına başladık