İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Bizimkent İlkokulu

Kütüphane zamana açılan bir kapıdır.

Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü Kutlu Olsun

18 Mart 1915

Sayın Erol Kömür'ün Anlatımıyla;

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun!

Okulumuz Kızlar ve Erkekler Takımları Satranç Turnuvasında

Şbt

Bugün velilerimize yönelik "Çocuk İhmal ve İstismarını Önleme" konulu seminer çocuk ihmal ve istismarını önleme derneği yönetim kurulu üyesi Volkan Çolakoğlu hocamız tarafından verildi. Hocamıza ve katılımcı velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılı dönem sonu faaliyet haftası planlaması çerçevesinde okulumuzda kermes düzenlendi.

Ock

Dilimizin zenginliği projesi kapsamında okulumuzda yapılan etkinliklerden kesitler.

Ekm

Bizimkent İlkokulu olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılını büyük bir coşku ve heyecanla kutladık. Nice 100 yıllara.

Ekm

Bizimkent İlkokulu" Read and Write Our Eyes to see the word " projesi kapsamında Romanya hareketliliğini gerçekleştirdikten sonra,etkinliğe katılan öğretmenler gozlem ve aktiviteler ile ilgili bir gazete hazırladı.